Jul 2021

Are you awesome? We're hiring

Soundtelling växer och söker dig som vill komma och stärka upp vårt gäng av kreatörer, journalister, innovatörer och strateger med det gemensamma uppdraget att få folk att lyssna. Vi letar just nu efter sändningsproducenter samt producenter med fokus på reportage och dokumentärt berättande. Vi söker producenter både för tillsvidareanställning och för specifika projekt. Så oavsett vad du är ute efter för slags uppdragsform, hör av dig!

Sändningsproducenter

Vi vill att du som söker denna typ av uppdrag hos oss ska ha erfarenhet av studioarbete och sändningsarbete och att du är en duktig och snabb klippare. Den som söker behöver ha minst tre års arbetslivserfarenhet och minst ett år av radioproduktion som är relevant för tjänsten. Huvudsaklig arbetsplatsort är Stockholm (men undantag kan göras).

Dokumentärproducenter

Vi vill att du som söker denna typ av uppdrag hos oss ska ha erfarenhet både av att självständigt jobba med reportage, dokumentärer, sändning och studioarbete. Vi vill att du är en duktig manusförfattare och berättare. Den som söker denna typ av uppdrag hos oss behöver ha minst fem års arbetslivserfarenhet, varav minst tre år med reportage och dokumentär radioproduktion. Söker du denna typ av uppdrag hos oss kan du befinna sig var som helst i världen.

Du kommer att jobba i team med andra men du behöver självständigt kunna genomföra en produktion från ax till limpa. Vi jobbar i Pro Tools.

Som person tror vi att du är framåt, kreativ och gillar att driva projekt i mål. Du duckar inte för utmaningar och tycker om utvecklas i ditt arbete genom att ständigt sträva efter att lära dig nya saker.

Det är meriterande ifall du har erfarenhet från fler medier än ljudmediet och om du är bekväm att jobba på fler språk än svenska. Så lyft gärna denna typ av erfarenheter i din ansökan.

Soundtelling vill vi erbjuda våra medarbetare en dynamisk och spännande arbetsplats där vi alla ges möjlighet att både utmana och utveckla både oss själva, bolaget och ljudbranschen. Senaste året har vi jobbat på uppdrag åt bland andra Aftonbladet, Spotify, SvD, Folkhälsomyndigheten, Audible, UR, SR, Radiotopia, Rädda Barnen, PodMe och StreetGäris.

Skicka in din ansökan via vår annonssida på Teamtailor innehållande ett personligt brev, arbetsprov (gärna länk) och CV. Senast den 16 augusti behöver vi din ansökan.

Frågor gällande tjänsterna besvaras av vice vd, Sofia Embrén på sofia.embren@soundtelling.com (mail läses dock sporadiskt under juli).

Varmt välkommen till Soundtelling! Hoppas vi hörs!

-----------

Länk till vår annons på Teamtailor: https://soundtelling.teamtailor.com/jobs/1249348-soundtelling-soker-producenter