We make podcasts

Om

Soundtelling är en contentbyrå med fokus på radio-, podcastberättande och engagerade storytelling. Vi hjälper våra samarbetspartners med konceptutveckling, produktion, strategi och distribution av berättelser som bjuder in lyssnare att fördjupa sig i deras varumärke.

Martin Johnson

Exekutiv producent

martin@soundtelling.com | +46 739 26 19 27

Martin är en av grundarna. Han har vunnit flera internationella priser för sitt arbete som radioproducent. Han har de senaste tio åren arbetat åt Sveriges Radio, NRK, RTE och BBC. Han är även verksam som författare. Martin producerar tillsammans med Anton Berg en av Sveriges populäraste poddar, den granskande podcasten Spår.

Mohamed El Abed

Exekutiv producent

mohamed@soundtelling.com | +46 70 456 79 55

Mohamed är en av grundarna. Han ligger bakom en rad framgångsrika poddar som Klassresan och Ögonblick för poddredaktionen på Sveriges Radio. Mohamed har många års erfarenhet av stadsutveckling, integration och kultur. Han har också framgångsrikt drivit flera stora projekt både ideellt och inom näringsliv. Mohamed brinner för att hitta nya röster och berättelser så hela Sverige speglas.

Andres Moreno

VD / Projektledare

andres@soundtelling.com | +46 704 44 27 27

Andres är en av grundarna. Han har arbetat med kommunikation och affärsutveckling i över 15 år i ledande roller internationellt för Viacom och ITV Studios med ansvar för kunder som bl a Nike, Coca Cola, Volkswagen och P&G. Han har under de senaste åren arbetat som konsult för Paris Saint Germain, Red Bull och nu senast Titan och Nice entertainment group där han ansvarat för affärsområdet branded entertainment.

Sofia Neves

Producent

sofia@soundtelling.com | +46 732 53 58 39

Sofia är radiojournalist med flera års erfarenhet från Sveriges Radio. Hon har bl a tidigare producerat säsong 2 och 3 av Equalizer podcast med artister som Silvana Imam, Cherrie och Molly Sanden. Sofia producerar och medverkar även i BFF-podden, en snackig podcast om vänskap där även Tora Bolin, Amelie Dahlbäck och en gäst medverkar varje vecka. Sofia har även regisserat, skrivit manus, producerat och medverkat i radiodramat 'Friend Crush' för SR Drama i P1 tillsammans med journalisten Sanna Samuelsson samt 'Vi liftade hem för P4 Dokumentär.