We make podcasts

Om

Soundtelling är en contentbyrå med fokus på radio-, podcastberättande och engagerade storytelling. Vi hjälper våra samarbetspartners med konceptutveckling, produktion, strategi och distribution av berättelser som bjuder in lyssnare att fördjupa sig i deras varumärke.

Åsa Secher

Producent

asa@soundtelling.com | +46 735 68 56 80

Åsa är radiojournalist med flera års erfarenhet från Sveriges Radio, bland annat som producent för Studio Ett i P1. Som reporter har hon jobbat för program som Plånboken, Medierna och Kulturnytt. Hon är vidareutbildad vid Columbia University Graduate School of Journalism där hon även jobbat som assisterande radiolärare.

Martin Johnson

Exekutiv producent

martin@soundtelling.com | +46 739 26 19 27

Martin är en av grundarna. Han har vunnit flera internationella priser för sitt arbete som radioproducent. Han har de senaste tio åren arbetat åt Sveriges Radio, NRK, RTE och BBC. Han är även verksam som författare. Martin producerar tillsammans med Anton Berg en av Sveriges populäraste poddar, den granskande podcasten Spår.

Mohamed El Abed

Exekutiv producent

mohamed@soundtelling.com | +46 70 456 79 55

Mohamed är en av grundarna. Han ligger bakom en rad framgångsrika poddar som Klassresan och Ögonblick för poddredaktionen på Sveriges Radio. Mohamed har många års erfarenhet av stadsutveckling, integration och kultur. Han har också framgångsrikt drivit flera stora projekt både ideellt och inom näringsliv. Mohamed brinner för att hitta nya röster och berättelser så hela Sverige speglas.

Andres Moreno

VD / Projektledare

andres@soundtelling.com | +46 704 44 27 27

Andres är en av grundarna. Han har arbetat med kommunikation och affärsutveckling i över 15 år i ledande roller internationellt för Viacom och ITV Studios med ansvar för kunder som bl a Nike, Coca Cola, Volkswagen och P&G. Han har under de senaste åren arbetat som konsult för Paris Saint Germain, Red Bull och nu senast Titan och Nice entertainment group där han ansvarat för affärsområdet branded entertainment.