We make podcasts

Om

Soundtelling är en contentbyrå med fokus på radio-, podcastberättande och engagerade storytelling. Vi hjälper våra samarbetspartners med konceptutveckling, produktion, strategi och distribution av berättelser som bjuder in lyssnare att fördjupa sig i deras varumärke.

Martin Johnson

Exekutiv producent

martin@soundtelling.com | +46 739 26 19 27

Martin är en av grundarna. Martin är internationellt och nationellt prisad för sitt arbete och har producerat dokumentärer och serier åt SR, NRK, RTE och BBC bl. a. Han är även verksam författare och dramatiker. Marin är aktuell som co-producer för en av Sveriges mest populära poddar, Spår. 2017 gjorde deras arbete det möjligt för Kaj Linna att få resning i sitt mål och bli friad efter 13 år i fängelse. Martin har även tillsammans med Mohamed El-Abed varit producent för den internationellt uppmärksammade podcasten Radiotopia Showcase Secrets.

Mohamed El Abed

Exekutiv producent

mohamed@soundtelling.com | +46 70 456 79 55

Mohamed är en av grundarna. Mohamed är programledare för den internationellt uppmärksammade podcasten Radiotopia Showcase Secrets. Han ligger bakom en rad framgångsrika poddar som Klassresan och SR podden Ögonblick. Mohamed har många års erfarenhet av stadsutveckling, integration och kultur.

Andres Moreno

VD / Projektledare

andres@soundtelling.com | +46 704 44 27 27

Andres är en av grundarna. Han har arbetat med kommunikation och affärsutveckling i över 15 år i ledande roller internationellt för Viacom och ITV Studios med ansvar för kunder som bl a Nike, Coca Cola, Volkswagen och P&G. Han har under de senaste åren arbetat som konsult för Paris Saint Germain, Red Bull och nu senast Titan och Nice entertainment group där han ansvarat för affärsområdet branded entertainment.

Sofia Neves

Producent

sofia@soundtelling.com | +46 732 53 58 39

Sofia är radiojournalist med flera års erfarenhet från Sveriges Radio. Hon har bl a tidigare producerat säsong 2 och 3 av Equalizer podcast med artister som Silvana Imam, Cherrie och Molly Sanden. Sofia producerar och medverkar även i BFF-podden, en snackig podcast om vänskap där även Tora Bolin, Amelie Dahlbäck och en gäst medverkar varje vecka. Sofia har även regisserat, skrivit manus, producerat och medverkat i radiodramat 'Friend Crush' för SR Drama i P1 tillsammans med journalisten Sanna Samuelsson samt 'Vi liftade hem för P4 Dokumentär.

Marcus Morey-Halldin

Producent

marcus@soundtelling.com | +46 737 18 98 84

Marcus som producent för radio och podcasten UR Algoritmen. Han är radiojournalist med lång erfarenhet av kultur - och samhällsjournalistik på Sveriges Radio och produktionsbolag . Han har producerat två P3-Dokumentärer, och hans serie "Cancerland" i P1 nominerades till Stora Radiopriset i kategorin Året Radioprogram 2013. Marcus har skrivit reportage för SvD Kultur och lett workshops i poddskapande för intagna på ett av Sveriges fängelser i projektet Radio Fri.

Melody Lovelin

Producent

melody@soundtelling.com |

Melody jobbar som producent för radio och podcasten UR Algoritmen. Hon är radio- och printjournalist med flera år på P3 i ryggen. Hon har gjort research för popkulturprogrammet PP3 och reportage för P3 Nyheter, redigerat kvälls- och dagstidningar, samt skrivit om allt från Harry Potter-turism till flyktingkrisen. På fritiden analyserar hon litteratur i Romancepodden och lånar ut sin popkulturexpertis till event som Stockholms Internationella Seriefestival och Comic Con Gamex.

Linda Jensen Kidane

Producent

linda@soundtelling.com | +46 737 00 62 51

Linda jobbar som producent för Rädda barnen dokumentär som tar dig ut i världen. Linda är radioproducent med lång erfarenhet från Sveriges Radio. Hon har gjort två P3 dokumentärer, "Sprängningen av Rainbow Warrior" och "Flyktingbåtarna till Gotland på 1990-talet". Hon har även jobbat som reporter för program som Barnaministeriet (UR), Känsligt läge med Per Naroskin, Kropp & Själ, Verkligheten i P3, Stil och Tendens i Sveriges radio. 2015 producerade Linda i samarbete med organisationen WIJA ( Women in journalism) en podd med inriktning på det personliga berättandet. Avsnitten kunde handla om allt från musikscenen i Hargeisa till FGM female genital mutilation.